Velg visning:
Du har valgt:

Tennisracket Senior

Racket Guide

Babolat har hovedsakelig 3 racketserier; Pure Drive, Pure Aero og Pure Strike.

Her får du en nærmere beskrivelse av de 3 familiene:

Pure Drive

Pure Drive serien er den mest allsidige i Babolat racketfamilien og en av verdens mest solgte og allsidige racketmodeller. Racketene er kjent for fart, kraft og spinn tilpasset det moderne spillet. Disse populære blå racketrammene er alle brukervennlige og de finnes i et bredt utvalg av vektklasser (og et par spesialversjoner) som gir utøvere på alle ferdighetsnivåer et meget godt utvalg. Allsidigheten har gjort denne rammen til en markedsvinner på alle nivåer.

Babolat har på denne versjonen valgt å forandre strengemønsteret som optimeres med FSI Power Techno-logy som inkluderer diamantformede «grommet» hull og bredere strengeavstand. Resultatet er en merkbar økning i kraft og spinn. Den sekskantede grommetsen fører også til at strengene snapper raskere tilbake i posisjon.

 

Babolat har også oppdatert sin Cortex dempingsystem med ett gummi materiale som brukes i romindustrien. Resultatet er bedre demping, mer komfort og en klar mer dempet følelse enn tidligere Pure Drive modeller. Demping systemet er på denne versjonen innebygd i rammen.

Pure Drive brukes av en rekke toppspillere som blant annet Fabio Fognini, Lucas Pouille, Sofia Kenin og Karolina Pliskova.

 

Pure Drive Familien:

Hvis du er nybegynner innen tennis, vil du elske de lettere utgavene. Da er altså Pure Drive Super Lite (255g) , Pure Drive Lite (270g) og Pure Drive Team (285g) flotte startracketer som vil være raske og enkle å svinge. Spillere som søker enda større hodestørrelse og treff flate bør sjekke ut Pure Drive 107 (285g) og Pure Drive 110 (255g)

Aggressive øvede konkurransespillere vil finne standard Pure Drive (300g) som et godt valg. Det er ikke uten grunn at nettopp standard modellen er en av verdens mest solgte racketramme.

Søker du mer vekt eller lengde? Da bør du ta en titt på Pure Drive + (300g og 1,5 cm lengre) eller de tyngre utgavene Pure Drive Tour (315g) eller Pure Drive Tour + 315g og 1,5 cm lengre.

Til slutt bør spillere som ønsker litt mer kontroll, se nærmere på det nyeste tilskuddet til denne familien, Pure Drive VS (300g / 98 sq.in), som debuterte i 2019. Den har en tynnere rammeprofil som gir en mer fleksibel følelse kombinert med en fin blanding av hastighet og kraft. Et spennende og godt valg for spillere med erfaring.

 

Pure Aero

Pure Aero racketene er en av de mest populære i Babolat familien. Du har garantert sett toppspillere som Rafael Nadal, Felix Auger-Aliassime og Johanna Konta spille med denne lett gjenkjennelige rammen med sitt røffe gule og sorte design.

De utrolige spinn egenskapene er nå utviklet med enda mer kontroll egenskaper. Pure Aero er et naturlig valg for aggressive grunnlinjespillere som ønsker å kontrollere spillet med tempo og ikke minst spinn.

På den nye Aero serien oppdateringen har Babolat senket fleksibiliteten, noe som gir racketen en litt mer kontrollert og arm-vennlig respons. Babolat har også flyttet Cortex-dempematerialet til hodet på racketen (kl 3 og 9) noe som resulterer i en litt mykere følelse under slagøyeblikket.

Det aerodynamiske rammedesignet (Aeromodular3) reduserer luftmotstand og gjør det mulig for rackethodet å bevege seg raskere gjennom luften som igjen fører til økende ballhastighet og mer spinn. Rammens "Taipan yellow" farge er inspirert av den svært giftige Taipan-slangen fra Australia. Kombinert med den sporty metalliske finishen og den aerodynamiske skrifttypen, fremstår den nå i en enda mer sporty og stilfull drakt

 

Pure Aero Familien:

Vår desidert mest solgte Pure Aero modell er standard rammen på 300g. Standardrammen gir deg masse spinn og kraft og passer best for litt øvede og konkurransespillere.

Eldre ungdommer og nybegynnere vil passe best til Pure Aero Lite på 270g og Pure Aero Team på 285g da disse er lettere og enklere å svinge/manøvrere. Pure Aero har også en modell for juniorspilleren som ønsker sin første senior racket, Pure Aero Super Lite på 255g.

Er du en senior spiller på høyt konkurransenivå? Da kan det være at den tyngre utgaven, Pure Aero Tour på 315g, eller til og med den lengre utgaven Pure Aero + på 300g (1,5 cm lengre) er det riktige valget. Disse to modellene krever optimal teknikk.

Alle Pure Aero rammene har en aerodynamisk rammeform og passer perfekt for spillere som søker massiv spinn og fart i sitt spill.

 

Pure Strike

Ser du etter litt mer kontroll og følelse, men likevel nok kraft til å styre spillet? Da kan Pure Strike serien være et godt valg for deg! Denne familien har gode alternativer for moderne spillere som ønsker kontroll, følelse, kraft og spinn!

Hvis du har vært tilhenger av tidligere Pure Strike-modeller, så vil du enkelt kunne tilpasse deg den nye Pure Strike serien. Babolat har lyttet til brukere av den forrige Pure Strike modellen. Feelingen med racketen ved balltreff er nå forbedret for å gi spillerne en bedre følelse av kontroll, ellers vil øvrige egenskaper være veldig kjent. Den nye Pure Striken har fått to viktige banebrytende teknologier: C2 Pure Feel utviklet av SMAC, for bedre følelse ved balltreff. Control Frame Technology for mer kontroll og stabilitet. Den nye Pure Strike serien har blitt tatt svært godt imot over hele verden.

Dette er altså en racketserie som er tilpasset det moderne spillet. I moderne tennis står man overfor mange utfordringer. For å vinne trenger man maksimalt spinn og tempo på slagene, men man kan ikke ofre kontrollen. Dagens kontrollspillere ønsker å slå hardt uten å miste presisjon, og det er grunnen til at feelingen er sentral i denne utgaven. Spillerne må være trygge og vite at racketen deres vil gi dem dynamikk og respons som er nødvendig for det optimale slaget. Det får du i denne nye og innovative Strike serien. Pure Strike har rikelig med kraft på grunnlinjeslagene samtidig som den gir en god følelse på nærspillet. Dominic Thiem og Anett Kontaveit er en av mange toppspillere som er en trofast Pure Strike tilhenger.

 

Pure Strike Familien:

Nybegynnere og litt øvede spillere bør se på Pure Strike Lite (265g) eller Pure Strike Team (285g) da disse er de to letteste modellene i rekken. Derfra har litt øvede og mer viderekommende spillere flere alternativer. Om du er ute etter mer kraft, vil både Pure Strike 100 (300g /100 sq.in) og Pure Strike 16x19 (305g / 98 sq.in) fungere bra. Hvis du ønsker litt mer kontroll, kan du prøve Pure Strike 18x20 (305g /98 sq.in). Har du et stort grunnlinjespill og søker en tyngre, stabil og noe mer hodelett racket så kan den mer avanserte Pure Strike Tour (320 g / 98 sq.in) være det beste alternativet.

Stilig og urban, fanger den nye Pure Strike essensen av modernitet, både i design og spillbarhet.

 

Les mer...Vis mindre...