Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame Babolat Stima Spirit Padelracket - Dame

Babolat Stima Spirit

Padelracket - Dame

Varenr:150129
1 999,-
-+
20+ På lager
Babolat Sko Dame
EU 36 36.5 37 38 38.5 39 40 40.5 41 42 42.5 43
CM 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 27,5
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9
Er du i tvil anbefaler vi å gå opp en str.
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Dette er en racket i en helt ny serie utviklet med og eksklusivt for damer. Denne serien er de letteste padelracketene Babolat noen gang har produsert. I tillegg har de et tynnere grep,  bedre tilpasset kvinner. Resultatet er en racket som er lett å manøvrere, og som går fort gjennom luften, uten at du bruker mye krefter. Denne modellen har størst sweetspot (Sweetspot) av Spirit racketene som gjør det enklere å få til gode slag med mye kraft.

 

FORDELER:

  • Lett vekt: Ultra lett vekt som gjør racketen rask å manøvrere gjennom luften, noe som gjør det lettere å få til det perfekte slag.
  • Smalere Ramme: som gir en lett og rask racket.
  • Tynnere grep: Et smalere grep, tilpasset for damespillere.
  • Effortless Power: Fleksible fibre integrert i rammen gir ekstra fart på ballen.
  • Komfort: Hybridkonstruksjon gir fleksibilitet og økt komfort.

 

TEKNOLOGI:

 

Black EVA

Racketens kjerne er produsert med svart EVA-skum. Et mer elastisk skum som gir maksimal fart i slagene samt økt komfort når du treffer ballen.

 

SOFTFIBER

Stima Spirit har mykere og fleksible fibre som gir spilleren en større sweetspot der selv off-center treff får ekstra fart. Rund form og stort sweetspot gjør dette til en lettspilt racket med stabile slag. Lett vekt, myk trefflate og stort sweetspot - perfekt for nybegynnere og mosjonister.

 

HPS

Hole Pattern System gir mer fart og kontroll takket være at de borrede hullene i racketen er tilpasset etter racketens form og sweetspot. Dette gir mer effekt i slagene og mer fart og grep på ballen som igjen gir mer spinn.

 

MICROPERF

En innovativ teknologi, patentert av Babolat, hvor det er innfelt microperforeringer i overflaten på racketen som gir en lettere racket og et større sweetspot (trefflate).

 

SMART BUTTCAP

Et allsidig system som gir deg mulighet til å tilpasse størrelsen på stroppen for håndleddet, bytte det ut i en annen farge eller evnt. fjerne det. 

 

Materiale Ramme/Trefflate: Karbon/Glassfiber
Vekt: 335 g
Tykkelse: 36 mm
Form: Rund
Balanse: 270 mm
Tilbehør
Alternativer