Babolat Stima Energy Padelracket - Dame Babolat Stima Energy Padelracket - Dame Babolat Stima Energy Padelracket - Dame Babolat Stima Energy Padelracket - Dame Babolat Stima Energy Padelracket - Dame Babolat Stima Energy Padelracket - Dame Babolat Stima Energy Padelracket - Dame

Babolat Stima Energy

Padelracket - Dame

Varenr:150127
2 699,-
-+
100+ På lager
Babolat Sko Dame
EU 36 36.5 37 38 38.5 39 40 40.5 41 42 42.5 43
CM 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 27,5
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9
Er du i tvil anbefaler vi å gå opp en str.
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Dette er en racket i en helt ny serie utviklet med og eksklusivt for damer. Denne serien er de letteste padelracketene Babolat noen gang har produsert. I tillegg har de et tynnere grep, bedre tilpasset kvinner. Denne modellen har størst sweetspot (Treffpunkt) av Spirit racketene, som gjør det enklere å få til gode slag med mye kraft.

 

FORDELER:

  • Lett vekt: Ultra lett vekt som gjør racketen rask å manøvrere gjennom luften, noe som gjør det lettere å få til det perfekte slag.
  • Smalere Ramme: som gir en lett og rask racket.
  • Tynnere grep: Et smalere grep, tilpasset for damespillere.
  • Effortless Power: Fleksible fibre integrert i rammen gir ekstra fart på ballen.
  • Komfort: Hybridkonstruksjon gir fleksibilitet og økt komfort.

 

 

TEKNOLOGI:

 

Black EVA

Racketens kjerne er produsert med svart EVA-skum. Et mer elastisk skum som gir maksimal fart i slagene samt økt komfort når du treffer ballen.

 

HPS

Hole Pattern System gir mer fart og kontroll takket være at de borrede hullene i racketen er tilpasset etter racketens form og sweetspot. Dette gir mer effekt i slagene og mer fart og grep på ballen som igjen gir mer spinn.

 

SMART BUTTCAP

Et allsidig system som gir deg mulighet til å tilpasse størrelsen på stroppen for håndleddet, bytte det ut i en annen farge eller evnt. fjerne det.

 

VIBSorb

Nye Vibrasorb System resultater i økt komfort i hvert slag. Dette vibrasjonsdempende systemet er integrert i halsen på racketen ovenfor håndtaket og reduserer vibrasjonene som oppstår i hvert slag. Resultatet er økt komfort samt reduserer risikoen for skader som f.eks tennisalbue.

 

3D Spin

Den ruglete overflaten gir bedre grep og spinn på ballen.

 

MICROPERF

En innovativ teknologi, patentert av Babolat, hvor det er innfelt microperforeringer i overflaten på racketen som gir en lettere racket og et større sweetspot (trefflate).

 

CARBONFLEX

Karbon og glassfiber flettet sammen. Karbon bidrar med eksplosiv kraft og kombinert med glassfiber gir det en mykere, fleksibel og mer dynamisk racket med fart og kraft.

 

Materiale Ramme/Trefflate: Karbon/Glassfiber
Vekt: 335 g
Rammeprofil: 36 mm
Form: Dråpeform
Balanse: Hodetung 270 mm

 

 

Tilbehør
Alternativer