0

Tennisracket til barn, hva bør man tenke på før man kjøper.

Råd og tips før man velger barneracket.

 

Å velge riktig racket er viktig for at barn skal like å spille tennis, føle mestringsfølelse og videreutvikle seg. Det viktigste å tenke på før man velger en racket er størrelse og materiale.

Valg av materiale avhenger av nivået barnet spiller på:

Nybegynner - Aluminium

Aluminiumsracketer har lett vekt samtidig som de har et stort hode. Dette gjør det enklere og morsommere når man skal lære seg å spille for første gang. I tillegg er aluminium et holdbart materiale som tåler tøff behandling.

 

Litt øvet – Grafitt Kompositt

Grafitt kompositt har en grafittkjerne og aluminiums hode. Dette gir den perfekte balanse av prestasjon og spille-egenskaper for en spiller som skal utvikle seg.

 

Viderekommen – Full Grafitt

Full grafitt racket er en replika av en voksenracket, bare i mindre størrelse. Dette tilfører kraft og presisjon for spill på høyeste nivå. Samtidig er dette en fin forberedelse for overgang til seniorracket.

Tips:

Hvis du er nybegynner og står mellom to størrelser kan det være veldig lurt å velge den minste. En mindre racket er lettere å manøvrere som gjør det enklere å lære og spille tennis. Bedre mestringsfølelse gir økt spilleglede.

21.04.2023