Babolat Pure Aero RH X 6 Tennisbag - 2 roms bag på 42 liter Babolat Pure Aero RH X 6 Tennisbag - 2 roms bag på 42 liter Babolat Pure Aero RH X 6 Tennisbag - 2 roms bag på 42 liter Babolat Pure Aero RH X 6 Tennisbag - 2 roms bag på 42 liter

Babolat Pure Aero RH X 6

Tennisbag - 2 roms bag på 42 liter

Varenr:751222
1 799,-
-+
9 På lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Gjør et inntrykk når du kommer på banen. Denne bagen matcher også de nye Pure Aero Racketene - 2023 kolleksjonen.

Bagen har en populær størrelse som passer perfekt for spillere med 1-2 racketer i tillegg til sko og øvrik rekvisita. Det selvfølgelige valget for de som ønsker å matche sine Rafa racketer med bagen.

 

Bagen har to store hovedrom, hvorav det ene er isolert for å beskytte racketer og utstyr. 1-2 racketer plasseres i det ene thermoisolerte rommet, det andre rommet benyttes til baller,  skift og vannflaske. Innsiden av bagen er laget av et slitesterkt materiale. Det er ikke farget for å spare miljøet under produksjonsprossessen.

 

Eget, separat skorom som er gjennomsiktig og vanntett for å holde smuss og grus borte fra øvrige rom/utstyr. Praktisk siderom hvor du kan oppbevare grep, mobil, nøkler og lommebok.

 

Justerbare og polstrede stropper som gir deg god komfort. Nyhet er at disse kan taes av, smart hvis du skal sjekke inn bagen på et fly så de ikke setter seg fast og blir ødelagt.

 

Volum: 42 liter

Mål: 75 x 32 x 32 cm