Babolat Pure Strike Racketbag X 12 Tennisbag - 3 roms bag på 90 liter Babolat Pure Strike Racketbag X 12 Tennisbag - 3 roms bag på 90 liter Babolat Pure Strike Racketbag X 12 Tennisbag - 3 roms bag på 90 liter Babolat Pure Strike Racketbag X 12 Tennisbag - 3 roms bag på 90 liter

Babolat Pure Strike Racketbag X 12

Tennisbag - 3 roms bag på 90 liter

Varenr:751225
2 399,-
-+
11 På lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Denne bagen er utviklet i samarbeid med Team Babolat spillere, målet var å redesigne og utvikle bagen ytterligere til å imøtekomme spillernes behov. Designet for å holde i mange år på banen, laget av et slitesterkt og resirkulert  materiale. 

 

SELF STANDING 

Ekstremt praktisk og innovativt design som gjør at bagen kan stå oppreist uten støtte, noe som gir deg god oversikt og rask tilgang til utstyret.

 

INSULATED

Bagen har 3 store hoverom som er isolert for å beskytte alt utsyret, da først og fremst racketene og strengenes "tension".

 

ERGONOMIC

Den er utstyrt med et nytt innovativt system på bærestroppene, hvor du enkelt og effektivt justerer bagen så nær ryggen som mulig når du har den på ryggen, for bedre stabilitet og økt komfort.

 

Dette er en stor bag, som rommer opp til 12 racketer. Du har også plass til 2 par sko som oppbevares i et separat, gjennomsiktig og ventilert rom. Dette er vanntett som gjør det enkelt å rengjøre.  I tillegg har den praktiske sidelommer for oppbevaring av tilbehør som grep, mobil, nøkler og lommebok.

 

 Dette er en favoritt til mange turneirngsspillere.

 

Spesifikasjoner:

Mål: 80x45x35

Kapasitet: 100 liter