10878 10878 10878

Babolat Jet Premura Padelsko Herre 46

Padelsko - Herre. Gul

Varenr:30S20752-11
1 000,-Rabattert pris
1 999,-Ordinær pris
-+
2 på lager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseInformasjonTilbehør
Beskrivelse

BABOLAT JET PREMURA

Denne toppmodellen fra Babolat er en av de aller beste padelskoene på markedet og er valget til verdensstjernen Juan Lebrons.

 

I mer enn to år studerte Babolat det spesielle bevegelsesmønsteret som er i padel. Babolat Jet Premura ble utviklet sammen med spillere på World Padel Tour, bedriften Mondo som produserer baner for WPT samt Michelin, ekspert på gummi og dekkproduksjon. Skoen gir perfekt grep, fleksibilitet og er utrolig lett. Dette er en sko som 100% er utviklet for Padel.

 

Undersålen er produsert kun for padel. De spesielle mønsteret består av små pigger og sikk sakk mønster. Piggene fører til godt feste i gresset og sikk sakk mønsteret gir et ekstremt godt grep i sanden. Resutatet er ett perfekt grep, både på padelbaner med mye sand samt de banene med mindre sand.

 

Undersålens fremste del er ultrafleksibel og myk takket være 360 grader Flex-teknologi som følger spillets unike bevegelsesmønster. Med denne løsningen blir det og følge ballen i hjørnene og rotere med ballen veldig mye smidigere takket være at en større del av sålen har kontakt med banen. Sålens holdbarhet garanteres av Michelin, gummieksperten som er ledende på dekkproduksjon.

 

Oversiden på skoen er produsert med Matryx 2.0, ett ekstremt slitesterkt og lett materiale som er forsterket med kevlar for opptimal holdbarhet.

 

Med Side Stability systemet øker stabiliteten i skoen ved sideforflytninger takket være den ekstra oppbygde delen på skoens ytterside.

 

Helpartiet er rustet med KPRS-X som er et egetutviklet dempingssystem som minimerer støt som igjen gir økt komfort.

 

 

 

Informasjon

Produktinformasjon

Farge Gul
Kjønn Herre


Tilbehør