Babolat Counter Vertuo Padelracket Babolat Counter Vertuo Padelracket Babolat Counter Vertuo Padelracket Babolat Counter Vertuo Padelracket Babolat Counter Vertuo Padelracket Babolat Counter Vertuo Padelracket

Babolat Counter Vertuo

Padelracket

Varenr:150125
1 999,-
-+
20+ På lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Babolat Counter Vertuo er en mer tilgivelig modell for kontringsspilleren som er litt øvet og som verdsetter større sweetspot for mer stabilitet i sitt spill.  En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.

 

FORDELER:

  • Easy Power: Trefflaten er i myk glassfiber. Mykere treffpunkt gjør det lettere å få til gode slag med mye fart.
  • Manøvrering: Lett vekt gjør at racketen går raskt gjennom luften, som igjen gir lettere og raskere bevegelser.
  • Softfiber: Mykere konstruksjon gir større sweetspot som igjen gjør det lettere å få til gode slag, selv om man treffer litt lenger ut mot rammen.

 

TEKNOLOGI:

 

HPS

Hole Pattern System gir mer fart og kontroll takket være at de borrede hullene i racketen er tilpasset etter racketens form og sweetspot. Dette gir mer effekt i slagene og mer fart og grep på ballen som igjen gir mer spinn.

 

3D spin

Den rue trefflaten gir maksimalt grep og spinn på ballen slik at spilleren kan setter ytterligere press på motstanderen.

 

SOFTFIBER

Vertuo har mykere og fleksible fibre som gir spilleren en større sweetspot der selv off-center treff får ekstra fart. Diamant form og og topptung balanse, egenskaper som gir ekstra fart og tyngde bak ballen. Et godt valg for nybegynnere og mosjonister.

 

Black EVA

Racketens kjerne er produsert med svart EVA-skum. Et mer elastisk skum som gir maksimal fart i slagene samt økt komfort når du treffer ballen. 

 

VIB VibraSorb

Vibrasorb System resultater i økt komfort i hvert slag. Dette vibrasjonsdempende systemet er integrert i grafitten ovenfor håndtaket og reduserer vibrasjonene som oppstår i hvert slag. Resultatet er økt komfort samt reduserer risikoen for skader som f.eks tennisalbue.

 

SMART BUTTCAP

Et allsidig system som gir deg mulighet til å tilpasse størrelsen på stroppen for håndleddet, bytte det ut i en annen farge eller evnt. fjerne det.

 

Materiale: Glassfiber
Lengde: 455 mm
Vekt: 350 g
Rammeprofil: 38 mm
Form: Rund
Balanse: Nøytral/265mm
Tilbehør
Alternativer
Babolat Air Vertuo Padelracket
Kjøp
1 999,-
100+