11809

Babolat Air Viper Padelracket

Padelracket

Varenr:150086
2 999,-
-+
20+ på lager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseInformasjonTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Viper Air er utviklet for smidige og raske spillere som krever en racket som følger deres raske og kvikke bevegelser. Ett unikt utformet rackethode med slimmet design sammen med en lettere vekt resulterer i en utrolig rask racket. Denne modellen byr på en eksplosiv fart med ekstrem styrekontroll for ett raskt og effektivt spill.

  

X-Eva

Viper Air har en kjerne som er bygget opp av Babolat X-EVA Technology. Tre ulike lager av EVA gir til sammen en perfekt effekt. De to stive ytre lagene gir ekstra fart på harde slag mens ett mykere lager på innsiden gir økt feilmargin og komfort på løsere slag.

 

16K

100% karbon trefflate bestående av 16 K Karbon, perfekt tilpasset racketens form som gir eksplosivitet og en overraskende kontrollerende touch. 

 

3D+ 

Den ruglete overfalten kombinert  med en sandpapir lignende overflate, 3D Spin+, gir maksimalt grep og spinn på ballen slik at du som spiller kan sette ytterligere press på motstanderen.

  

VibraSorb

Nye Vibrasorb System resultater i økt komfort i hvert slag. Dette vibrasjonsdempende systemet er integrert i halsen på racketen ovenfor håndtaket og reduserer vibrasjonene som oppstår i hvert slag. Resultatet er økt komfort samt reduserer risikoen for skader som f.eks tennisalbue.

 

HPS

Likt tidligere modeller fra Babolat er Viper Air designet med HPS-Technology. Hole Pattern-System gir mer fart og kontroll takket være at de borrede hullene i racketen er tilpasset etter racketens form og sweetspot. Dette gir mer effekt i slagene og skaper mer fart samt mer grep på ballen som igjen gir mer spinn.

 

Spesifikasjoner:

 

Materiale Ramme/Trefflate: Karbon/Karbon 16K
Lengde: 455 mm
Vekt: 355 g
Rammeprofil: 38 mm
Form: Dråpe/Hybrid
Balanse: Nøytral 265 mm

 

Informasjon

Produktinformasjon

Produsent Babolat


Tilbehør
Alternativer