Babolat Pure Strike Lite 4th GEN G0 Nyhet! Pure Strike 265 gram Babolat Pure Strike Lite 4th GEN G0 Nyhet! Pure Strike 265 gram Babolat Pure Strike Lite 4th GEN G0 Nyhet! Pure Strike 265 gram

Babolat Pure Strike Lite 4th GEN G0

Nyhet! Pure Strike 265 gram

Varenr:102528-0
2 899,-
-+
4 På lager
BeskrivelseTilleggsinfoTilbehør
Beskrivelse

Sylskarp presisjon, nye Pure Strike er her og den leverer en helt utrolig kontroll og følelse.

Sammen med blandt annet verdensstjernen Dominic Thiem har Babolat utviklet to helt nye teknologier som gjør denne generasjonen med Pure Strike enda bedre enn sine forgjengere.

C² Pure-Feel er utviklet i samarbeid med SMAC, som er eksperter på vibrasjonsdempende materiale som bland annet benyttes i romfart industrien. Dette er vevd inn i grafitten ved kl 9 og kl 3 og gir en enestående følelse ved hvert balltreff. I tillegg gir det økt stabilitet takket være reduksjon av vibrasjon. Flax fibre i skaftet kombinert med SMAC rammen gir deg en utrolig fin følelse og en dempet lyd ved balltreff.

Rammens Control Frame teknologi er en innovativ rammeprofil som Babolat har designet for Pure Strike. Den består av en blanding av den tradisjonelle kvadratiske for kontroll og elliptisk form for fart og dynamikk, dette gir spilleren en perfekt kombinasjon av kraft og kontroll.

 

Den lette vekten gjør at racketen er lett å manøvrere gjennom luften og gjør den perfekt for juniorer som utvikler sitt spill og seniorer som ønsker en kontroll racket som gir deg "easy-to-play-feel".

 

 

Vekt

265 g

Hodestr.

100 in

Balanse

330 mm

Fleksibilitet

69 RA

Lengde

27 in

Strengemønster

16/19

Grep

Syntec Team

Materiale

Grafitt

 

 

Tilleggsinfo

 Strenging

 Vi kan strenge om racketen før vi sender den.

 Følg linken nedenfor for bestilling:

 (gjelder kun nye racketer bestilt hos oss)

 

 

Tilbehør