OM OSS

Hvem er vi

 

Torinor Sport  har vært en etablert leverandør til sportsbransjen i over 36 år. Vår ambisjon er å være en pålitelig leverandør av kjente merker som alle har spesialisert seg innenfor nisjesporter. Vi har knyttet oss til solide produsenter som jobber kontinuerlig med forskning og utvikling, noe som fører til innovative produkter som opprettholder den høyeste standard og kvalitet innenfor hver idrett. Vi holder til i Sandefjord hvor vi også disponerer et lager som sikrer rask levering. 

 

Klubbsamarbeid

Vi har et nært samarbeid med klubber og utøvere over hele Norge, både innenfor topp- og breddeidrett. Vi kan tilby din klubb og alle medlemmene gode betingelser i form av rabatterte priser og bonusordninger. Ønsker dere å bli kontaktet av en av våre konsulenter for nærmere informasjon om klubbavtaler er det bare å sende oss en e-post til: post(a)torinor.no

 

Hva kan vi tilby

- Produkter av høy kvalitet

Merkene vi fører skiller seg fra andre kjente merker ved at de har spesialisert seg innenfor hver idrett. Uhlsport tilbyr kun fotballutstyr, Kempa er et rent håndballmerke osv. Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at de kan tilby innovative produkter som opprettholder den høyeste standard og kvalitet innenfor hver idrett.

Vi er selvfølgelig en totalleverandør av utstyr innenfor samtlige merker, og selv om du finner mange varer på nettet har vi mye mer å tilby. Kontakt oss og vi hjelper deg med å finne akkurat det produktet som dekker dine behov og ønsker.

 

  • Babolat: 

Et av verdens mestselgende tennismerke og sponsor til kjente spillere som Rafael Nadal og Dominik Thiem. Babolat er en totalleverandør av tennisvarer og har både racketer, baller, bager, sko, tekstiler og rekvisita i sortimentet. Norges Tennisforbund har valgt Babolat som sin sponsor på tekstiler. Babolat leverer også produkter til Badminton og Padel.

 

  • Uhlsport: 

Et velkjent fotballmerke for mange ivrige spillere og spesielt keepere. Sponsor til blant annet den kjente Tottenham keeperen Hugo Lloris. Uhlsport tilbyr alt innenfor fotballutsyr som drakter, hansker, baller og alt av rekvisita.

 

  • Kempa: 

Et eget håndballmerke som kun selger håndballprodukter, startet opp av håndballegenden Bernhard Kempa. Sponser flere kjente landslag i Europa, bl.a. Tyskland, Sverige, Russland og Island. Vi tilbyr alt det som klubben kunne trenge innen håndball. Sko,baller, tekstiler (klubb + trening), tilbehør og klister.

 

  • Spalding: 

Kanskje verdens mest kjente basketmerket og offisiell sponsorer til den berømte amerikanske basketligaen NBA og WNBA. I tillegg til baller og kurver tilbyr vi drakter og dommerutstyr til klubber.

 

Trygghet når du handler

Torinor Sport vektlegger best mulig service, personlig oppfølgning og at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel. For å gjøre din handel så enkel og oversiktlig som mulig legger vi stor vekt på utvikling av våre nettsider samt at vi tilstreber lettfattelig funksjonalitet. Skulle du få problemer med en vare kjøpt hos oss, sørger vårt kundesenter for å guide deg som kunde til den hjelpen du trenger så raskt som mulig.

 

Kundeservice:
Tlf: 33 46 56 90
Email: post(a)torinor.no
Web:www.torinor.no

 

Vi håper at du får glede av våre produkter!

 

Med vennlig hilsen

Torinor Sport AS


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.