13206 13206 13206 13206

Babolat Pure Aero RAFA RH X 6

Tennisbag - 2 roms bag på 42 liter

Varenr:751216
1 699,-
-+
6 på lager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseInformasjon
Beskrivelse

Gjør et inntrykk når du kommer på banen. En unik bag for unike spillere. RHx6 Pure Aero Rafa har et unikt design tilegnet tennishelten, Rafael Nadal.

Bagen har en populær størrelse som passer perfekt for spillere med 1-2 racketer i tillegg til sko og øvrik rekvisita. Det selvfølgelige valget for de som ønsker å matche sine Rafa racketer med bagen.

 

Bagen har to store hovedrom, hvorav det ene er isolert for å beskytte racketer og utstyr. 1-2 racketer plasseres i det ene thermoisolerte rommet, det andre rommet benyttes til baller,  skift og vannflaske. Innsiden av bagen er laget av et slitesterkt materiale. Det er ikke farget for å spare miljøet under produksjonsprossessen.

 

Eget, separat skorom som er gjennomsiktig og vanntett for å holde smuss og grus borte fra øvrige rom/utstyr. Praktisk siderom hvor du kan oppbevare grep, mobil, nøkler og lommebok.

 

Justerbare og polstrede stropper som gir deg god komfort. Nyhet er at disse kan taes av, smart hvis du skal sjekke inn bagen på et fly så de ikke setter seg fast og blir ødelagt.

 

Volum: 42 liter

Mål: 75 x 32 x 32 cm

 

 

 

Informasjon

Produktinformasjon

Farge
  • Gul
  • Lilla
  • Sort