Babolat Technical Veron 22 Padelracket Babolat Technical Veron 22 Padelracket

Babolat Technical Veron 22

Padelracket

Varenr:150104
1 689,-Rabattert pris
2 599,-Ordinær pris
-+
100+ på lager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseInformasjonTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Babolat Technical Veron padelracket er valget for den offensive spilleren som hovedsakelig bruker smash og tunge overheadslag i spillet sitt. Takket være at trefflaten består av både karbon og glassfiber, øker sweetspot og spilleren har lettere tilgang til kraft og fart fra racketen.

 

CarbonFlex

En innovativ trefflate der karbon og glassfiber er vevd sammen for å kombinere fordelene med de to materialene: karbon som bidrar med eksplosiv kraft og glassfiber som gir en mer lett tilgjengelig kraft og fart. Carbon Flex Technology er den perfekte blanding som gir en mykere og mer fleksibelt racket som igjen gir dynamisk kraft og fart.

 

3D spin

Den rue trefflaten gir maksimalt grep og spinn på ballen slik at spilleren kan setter ytterligere press på motstanderen.

 

VibraSorb

Med nye Vibra Sorb System får hvert slag økt comfort. Dette vibrasjonsdempende systemet er integrert i halsen på racketen ovenfor grepet og reduserer vibrasjonen som oppstår i hvert slag. Resultatet er økt komfort og mindre risiko for skader som tennisalbue.

 

HPS

Likt tidligere modeller fra Babolat er Veron Technical designet med HPS teknologi. Hole Pattern System gir mer fart og kontroll takket være at de borrede hullene i racketen er tilpasset etter racketens form og sweetspot. Dette gir mer effekt i slagene og mer fart og grep på ballen som igjen gir mer spinn. 

 

Spesifikasjoner:

 

Materiale Ramme/Trefflate: Karbon/Karbonflex
Lengde: 455 mm
Vekt: 365 g
Rammeprofil: 38 mm
Form: Diamant
Balanse: Topptung/270mm
Informasjon

Produktinformasjon

Kolleksjon Tilbud


Tilbehør
Alternativer
Babolat Air Veron 22 Padelracket
Kjøp
35%
1 689,-
2 599,-
20+
Babolat Counter Veron 22 Padelracket
Kjøp
35%
1 689,-
2 599,-
20+