11594 11594 11594

Babolat Pure Drive 2021 Grep 2

Tennisracket - Pure Drive 300 gram

Varenr:102435-2
2 599,-
-+
20+ på lager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseInformasjonTilbehør
Beskrivelse

Den nye og 10 generasjon Babolat Pure Drive er nå enda mer eksplosiv enn tidligere. 2021-utgaven beholder alle kjennetegnene som har gjort denne racketen så populær, men det er gjort forbedringer designet for å utvikle responsen på treff utenfor senteret og forbedre følelsen og lydklarheten ved balltreff.

 

HTR-system

Det er en ny oppsettkomposisjon i rammen for bedre stabilitet og påfølgende energiretur, spesielt ved høyere svinghastigheter. Grafittoppsettet har altså en høyere vridningsstivhet enn tidligere, noe som resulterer i mer effektiv energioverføring til ballen. Babolat viser at dette vil øke "eksplosiviteten" til Pure Drive, slik at den kan slå vinnere fra omtrent hvilken som helst posisjon på banen.

 

SWX Pure Feel

Dette er en banebrytende vibrasjonsfiltreringssystem (tynn viskoelastisk gummi) som er integrert i rammen . Det bidrar med å spre vibrasjoner, i stedet for bare å dempe som forrige-utgave. Resultatet er bedre ballfølelse og lydklarhet på hvert slag.

 

FSI Power Techno-logy

Babolat fortsetter med diamantformede «grommet» hull og bredere strengeavstand. Resultatet er en merkbar økning i kraft og spinn. Den sekskantede grommetsen fører også til at strengene snapper raskere tilbake i posisjon.

 

Rammebeskyttelsen «Bumperen»  er også blitt lenger og passerer nå klokka 3 og 9 på racket hodet.

 

Spesifikasjoner:

 

Hodestrørrelse: 100 in
Vekt: 300g
Balanse: 320 mm
Fleksibilitet: 72 RA
Lengde: 685mm/27 in
Materiale: Grafitt
Strengemønster: 16/17

 

Informasjon

Produktinformasjon

Produsent Babolat
Str. Grep Grep 2


Tilbehør